Αναζήτηση

εκδήλωση 6ης Φεβρ 2017

εκδήλωση 6ης Φεβρ 2017

πρόσκληση για εκδήλωση 6ης Φεβρ 2017

πρόσκληση για εκδήλωση 6ης Φεβρ 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΝΑ Γ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
 
Με το παρόν μήνυμα θα θέλαμε αρχικά να σας ευχηθούμε Καλή Χρονιά και κατά δεύτερον να σας ενημερώσουμε ότι το Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» μετά από πρόσκληση και συνεννόηση με το Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης προτίθεται να υλοποιήσει ένα τριήμερο πρόγραμμα πρόληψης και αγωγής υγείας στο Δερβένι Κορινθίας.Το παρόν πρόγραμμα οργανώνεται από το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας του Νοσοκομείου μας, την Κρατική Οφθαλμολογική Κλινική και το Κέντρο Αναφοράς Μελανώματος της Πλαστικής Χειρουργικής – Μικροχειρουργικής Κλινικής σε συνεργασία με το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
 
Η ομάδα μας θα αποτελείται από ιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου μας.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία ενημερωτική συνάντηση για τους κατοίκους με θέματα το Σχολικό Εκφοβισμό και την Υγεία των Ματιών, η οποία πρόκειται να υλοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 6μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου και ένα διήμερο πρόγραμμα πρόληψης και αγωγής υγείας στους χώρους του αγροτικού ιατρείου Δερβενίου το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρες 10πμ έως 2μμ.
 
Ο προληπτικός έλεγχος θα περιλαμβάνει:
 
  • Ελεγχο σπίλων και ενημέρωση των συμμετεχόντων για τα μέτρα προστασίας κατά του καρκίνου του δέρματος
  • Μέτρηση οφθαλμικής πίεσης για την πρόληψη γλαυκώματος
  • Έλεγχο βυθού με ειδική φορητή κάμερα βυθού για την πρόληψη της ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας
  • Έλεγχο αμφιβληστροειδή με φορητό αμφιβληστροειδογράφο για τους ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη για την πρόληψη και πρώιμη αναγνώριση της Διαβητικής Αμφιβληστροειδοπάθειας.
 
Οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν εξατομικευμένη ενημέρωση και αγωγή υγείας για την Υγεία του Δέρματος και των Ματιών από το προσωπικό του Νοσοκομείου που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα πριν τους προληπτικούς ελέγχους και ανάλογα των ευρημάτων των ελέγχων θα λάβουν ενημέρωση και οδηγίες από τους ιατρούς του προγράμματος.
 
Τέλος το πρόγραμμα θα αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα, ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών και χρησιμότητα του από τους συμμετέχοντες κατοίκους με χρήση ανώνυμου εργαλείου ελέγχου ικανοποίησης.
 
Η παρουσία σας, εφόσον κρίνετε, θα ήταν χαρά για εμάς τόσο στην ενημερωτική συνάντηση όσο και στο διήμερο των προληπτικών ελέγχων που οργανώνεται να πραγματοποιηθούν.
 
 
Είμαστε στη διάθεση σας για όποιες διευκρινήσεις και συνεργασία.
 
Με εκτίμηση,
 
Η Υπεύθυνη συντονισμού του προγράμματος
και υπ. Γραφείου Πρόληψης και Αγωγής Υγείας Γ.Ν.Α. “Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ”
Θανασά Γεωργία
Τηλ. Επικοινωνίας: 213 2032628 και 6936015477
2017-01-17T13:42:01+00:00 Τρίτη 17 Ιαν 2017|