×

Σεμινάριο ενημέρωσης στις Πρώτες Βοήθειες

Σεμινάριο ενημέρωσης στις Πρώτες Βοήθειες

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ¨Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ¨
ΕΔΡΑ: Ζακύνθου 8 –Σαμούτανη Βραχάτι 200 06
Τηλ. 27410 26950 ή 27410 55979 Fax 27410 22047
E’mail: fonikor1@gmail.com
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σε μικρό Σεμινάριο ενημέρωσης στις Πρώτες Βοήθειες . Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου μας και γενικότερα οι κάτοικοι της Περιοχής Σαμούτανης και Βραχατίου, στην παρακολούθηση Μικρού Σεμιναρίου Γνώσης στις Πρώτες Βοήθειες σε περίπτωση Ατυχημάτων.

Η Συνδιοργάνωση γίνεται από τον Σύλλογο «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» με την ευγενή συμμετοχή του «ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ». Εκπαιδευτής θα είναι ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, Ιατρός κ. Χρήστος Καμμιλάτος.

Ο Χρόνος και ο τόπος θα είναι την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 και ώρα 10,30΄ – 12,00΄ π.μ. στη βεράντα της Ταβέρνας ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ (Λαζανά και Μιλτιάδου στην Παραλία ) Βραχατίου.Ενδεικτικά Μαθήματα Αντιμετώπισης Ατυχημάτων Η ανάνηψη από πνιγμό (φιλί ζωής), δηλητηριώδη τσιμπήματα, τραύματα κ.α. Στην καθημερινότητα συμβαίνουν πολλά ατυχήματα και χάνονται ζωές γιατί δεν δόθηκαν εγκαίρως οι Πρώτες Βοήθειες στον πάσχοντα και όλοι περιμένουν το Ασθενοφόρο να τον διακομίσει στο Νοσοκομείο ό,που συνήθως διαπιστώνεται η απώλεια ακόμη ενός συνανθρώπου.

ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΙΔΗΜΟΝΑ ΓΙΑΤΡΟ… Το Δ.Σ. της                                                     Το Δ.Σ. τουΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Βραχατίου                      ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ